tag:blogger.com,1999:blog-3045839306366979494.post5481778376214896456..comments2023-08-12T07:02:33.908-07:00Comments on GASTRONOMÍA DE TODO EL MUNDO/GASTRONOMY FROM ALL AROUND/GASTRONOMIE : PASTA FACILJaume Fàbregahttp://www.blogger.com/profile/12247885459464987736noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3045839306366979494.post-79760710704243047752009-05-03T11:35:00.000-07:002009-05-03T11:35:00.000-07:00Potser em podries ajudar:
M'agradaría preparar un...Potser em podries ajudar:<br /><br />M'agradaría preparar una bota de roure que he comprat (10 litres), a un boter de Gandesa, per envellir-hi conyac. El boter em va explicar que havia de netejar-la per dins amb aigua, casi bullint, amb sal i a continuació ja hi podia possar el conyac. És correcte? Moltes gràcies per el teu ajut.Still Mindhttps://www.blogger.com/profile/02798986699165352650noreply@blogger.com